Tvrtka dm drogerie markt obavještava kako je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zlorabljeni ime i logo tvrtke dm, priopćili su iz ove tvrtke

S tim u vezi iz tvrtke dm poručuju kako trenutno ne organiziraju nagradnu igru u okviru koje sudionicima daruju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

Informacija nije točna, a dm drogerie markt BiH ne stoji iza navedene aktivnosti i nema nikakve veze s njom. Molimo korisnike Facebooka da ne reagiraju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje osobne podatke, te ukoliko su u mogućnosti da prijave lažnu stranicu Facebooku, priopćeno je iz dm-a.

Pozivamo kupce i korisnike društvenih mreža da uvijek provjere naziv stranice koja objavljuje navodnu nagradnu igru, prethodne objave, način i jezik komunikacije. Pored naziva zvaničnog dm BiH Facebook i Instagram profila nalazi se plava oznaka s bijelom kvačicom koja potvrđuje da je to jedini, verificirani i službeni profil tvrtke dm, istakli su iz dm-a.