Lažna dm-ova nagradna igra na Facebooku

Tvrtka dm drogerie markt obavještava kako je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zlorabljeni ime i logo tvrtke dm, priopćili su iz ove tvrtke

S tim u vezi iz tvrtke dm poručuju kako trenutno ne organiziraju nagradnu igru u okviru koje sudionicima daruju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

U Zagrebu otvoren prvi veliki outlet kozmetike

U prostoru zgrade bivšeg Europatradea u Sesvetama otvoren je Five Star Outlet, prvi outlet kozmetike u Hrvatskoj na 1200 kvadrata.

Kupci će tako na jednom mjestu moći nabaviti proizvode namijenjene svim generacijama i potrebama, a asortiman ponuđenih artikala će se stalno mijenjati, kako bi sve nužne potrepštine u svakom trenutku mogli nabaviti po najnižim cijenama, bez da pri tome u bilo kojem segmentu bude narušena kvaliteta.

Kako prepoznati originalni parfem?

Skuplji parfemi traju duže, a nerijetko imaju svojstvo da kroz nekoliko sati nakon nanošenja mijenjaju tri ili četiri mirisne note.

Mirise prepoznajemo i pamtimo po sjećanjima koji nas za njih vezuju, a to je i jedan od razloga što kopije teško razlikujemo od originala.

Ipak, postoje smjernice koje nam mogu pomoći.

Prva je svakako slatkasta karakteristika kopija koja za svoje postojanje može zahvaliti ciljanoj potrošačkoj grupi, a to je mlađa populacija, koja često ima manje istančano čulo mirisa.