eBay od travnja uvodi i Google Pay kao način plaćanja

Kako bi postali još manje ovisni o PayPalu, u eBayu su odlučili pružiti priliku i Googleovom sustavu mobilnih plaćanja koji je dostupan i u nas.

eBay, jedna od najvećih online tržnica u svijetu, prije nešto manje od četiri godine službeno se odvojio od platforme za plaćanje PayPal.

Od tada su i jedna i druga kompanija krenule svaka svojim putem, a eBay traži načina kako da o svojem bivšem servisu ostane što manje ovisan.

Savjeti za sigurnu kupnju poklona na Internetu

Svi oni koji kupuju poklone u posljednji čas često svoju kupovinu obavljaju na internetu. Uz toliko različitih internetskih trgovina i servisa, ne iznenađuje da se uz legalne i sigurne, provuku i neki manje legalni i nesigurni.

Kako biste i ovih blagdana uživali u sigurnoj kupovini (pogotovo kad počnu rasprodaje), donosimo vam kratki vodič za sigurnu kupovinu na internetu.

Na WhatsApp stižu i reklame

Prije samo nekoliko dana pisali smo o tome kako WhatsApp, nakon odlaska njegovog osnivača Jana Kouma iz Facebooka, polako postaje još jedna u nizu aplikacija za dopisivanje koja osim redovne komunikacije donosi i kojekakve upitno korisne ali zabavne dodatke.

Nakon što su od Snapchata posudili stories, u WhatsAppu su odlučili da bi bilo dobro dodati mu i podršku za stickere, a sada - čini se - najavljuju i pojavu reklama.