Odnedavno se u "Bingovim" trgovinama mogu naći proizvodi "Tesco", velike multinacionalne kompanije sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Taj trgovački lanac, osim na Otoku, posluje u još nekoliko zemalja, a prema više pokazatelja, spada među najveće trgovačke lance u svijetu.

S obzirom na to da nije česta pojava, bar u BiH, da se u jednom trgovačkom centru prodaju brendirani proizvodi drugog trgovačkog lanca, nije trebalo dugo da se pojave pitanja ulazi li na ovaj način "Tesco" na mala vrata na tržište BiH, a na društvenim mrežama pojavile su se i nedoumice o tome "je li na ovaj način "Tesco" lagano počinje preuzimati Bingo".

Na upit u upravi najvećeg trgovačkog lanca u BiH takve glasine odlučno odbacuju.
S obzirom na to da trgovački lanac "Tesco" ne planira ulazak na bh. tržište, dogovorena je suradnja za ekskluzivni plasman odabranih asortimana robne marke "Tesco" u našim trgovinama. Od kraja travnja smo ponudu u našim policama proširili proizvodima odličnog omjera cijene i kvaliteta iz asortimana robne marke "Tesco" s ciljem da našim potrošačima prvenstveno ponudimo novitete i proizvode koji nisu karakteristični za proizvodnju u Bosni i Hercegovini, kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga "Binga".